Přeskočit na hlavní obsah

Smazání účtu Tune In Time

Pro aplikaci Tune In Time: Piano Tuner na iPhonu a Androidu

V aplikaci

Otevřete aplikaci, přejděte do Nastavení, pak do sekce Účet a klepněte na Smazat účet. Po potvrzení se účet okamžitě smaže, na našem serveru i ve vašem telefonu. Pokud jste se přihlásili přes Apple, iOS vás požádá o ještě jedno potvrzení.

Bez aplikace

Napište na selihay@yahoo.com z adresy, kterou používáte k přihlášení, s předmětem „Smazat můj účet“. Účet smažeme do 30 dnů, obvykle mnohem dříve, a odpovíme vám potvrzením. Pokud jste se přihlásili přes Apple a skryli svůj e-mail, uveďte přeposílací adresu, kterou Apple zobrazuje v nastavení vašeho Apple ID.

Co se smaže

Váš účet (e-mailová adresa, jméno a propojení s přihlášením přes Apple nebo Google) a vše, co je s ním uložené: vaše klavíry, kontroly stavu, ladění a odkazy, které jste sdíleli. Sdílené stránky se zprávami přestanou okamžitě fungovat.

Data se z naší databáze odstraní ihned. Kopie v denních zálohách se přepíší do 14 dnů.

Čeho se to netýká

Nákupy a předplatné Premium spravuje Apple nebo Google. Smazáním účtu se předplatné nezruší: zrušte ho v nastavení účtu v App Storu nebo Google Play.

Anonymní statistiky používání a hlášení o pádech nejsou s vaším účtem propojené. Můžete je vypnout v Nastavení aplikace.

Rezervace ladění na tuneintime.com jsou od účtu v aplikaci oddělené. Pokud chcete některou smazat, napište o to ve stejném e-mailu.

Přečtěte si celé zásady ochrany osobních údajů